Local

LOCAL | Un călugăr mort de beat s-a dat în spectacol la Urgenţe. Acesta îi înjura şi îi binecuvânta în acelaşi timp pe angajaţii de la Ambulanţă

Un călugăr din Coşula a cerut ajutorul ambulanţei după ce i s-a făcut rău pe stradă. În timp ce era dus la Urgenţe acesta îi înjura şi îi binecuvânta aproape în acelaşi timp pe asistenţi şi pe medic. La Unitatea de Primire a Urgenţelor spectacolul a continuat, medicii dându-şi seama că de fapt călugărul căzut în patima alcoolului este defapt un client fidel.

Un călugăr în vârstă de 58 de ani, U.C.,  din localitatea botoşăneană Coşula a devenit un client fidel al Unităţii de Primire a Urgenţelor din Botoşani.

După ce se îmbată slujitorul Domnului chemă ambulanţa şi după ce ajunge la Urgenţe se dă în spectacol, înjură şi blesteamă cadrele medicale. Ultima ”aventură” bahică a călugărului s-a sfârşit tot la Urgenţe.

Joi, la prânz, călugărul din Coşula s-a îmbătat, a căzut pe stradă şi a cerut ajutorul Ambulanţei. A fost dus la spital. Pe drum a ajut grijă să îi înjure şi să îi binecuvânteze în toate modurile posibile pe asistenţii de pe ambulanţă.

”Înjura ca la uşa cortului. După două înjurături urma şi o binecuvântare. Câteodată le şi combina, înjurăturile cu binecuvântările”, a povestit un asistent de pe ambulanţă. La Unitatea de Primire a Urgenţelor, medicii şi-au dat seama că este vorba de clientul lor fidel în sutană.

Totodată s-a constatat că singura problemă pe care o avea călugărul era beţia cruntă de care ”suferea”. Fiindcă făcea scandal a fost trimis cu o altă ambulanţă la Psihiatrie.

Sursa: adev.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page