ImportantSport

SPORT | Dinamo rămâne în afara Europei. Apelul alb-roşilor a fost respins

Comisia de Apel a Administraţiei de licenţiere a FRF a respins memoriul echipei Dinamo prin care contesta retragerea licenţei pentru sezonul 2014/2015 al Europa League, informează site-ul oficial al FRF, citat de Mediafax.

„Prin Decizia nr. 7/28.05.2014, Comisia de apel pentru acordarea licenţei cluburilor a respins ca nefondat apelul formulat de  S.C. Dinamo 1948 S.A. şi a menţinut dispoziţiile Hotărârii nr. 26/21.05.2014, a Comisiei pentru acordarea licenţei cluburilor, de retragere a licenţei pentru participarea la competiţiile de club UEFA, în sezonul competiţional 2014-2015”, se arată pe frf.ro.

Ultima speranţă a alb-roşilor este atacarea deciziei la TAS, acest lucru putând fi făcut în 10 zile de la data comunicării hotărârii Comisiei de Apel.

Clubul Dinamo a cerut intrarea în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti, dosarul fiind analizat miercuri şi rămânând în pronunţare.

Conform legislaţiei UEFA, un club nu poate participa în cupele europene în perioada în care se află în insolvenţă. Forul european permite înscrierea cluburilor în competiţiile pe care le organizează după un an de la încheierea acestei proceduri.

Dinamo a încheiat sezonul din Liga I pe poziţia a patra, clasare care i-ar permite să participe în turul doi preliminar al Europa League.

Următoarea echipă în clasament care deţine licenţă pentru cupele europene este CFR Cluj.

Sursa: antena3.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page