Important

NATIONAL | Fata care a trecut prin chinuri cumplite din cauza unui medic ginecolog a ajuns la neurolog

Tanara in varsta de 19 ani a fost internata intr-o clinica de neurologie, dupa mai bine de doua luni de lupta cu moartea. Este prematur pentru un verdict al medicilor neurologi, Monica avand doar 24 de ore de cand se afla sub supravegherea acestora.

Monica Neamtu, tanara nenorocita de un medic ginecolog a ajuns la neurologie. Mai bine de doua luni aceasta a avut nevoie de ingrijiri speciale in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iasi fiind de multe ori la limita dintre viata si moarte.

Medicii au operat-o de cinci ori pentru a-i salva viata dupa ce conf. dr. Razvan Socolov de la Maternitatea Elena Doamna i-a perforat un vas de sange in timpul operatiei de indepartare a unei sarcini extrauterine.

“Pacienta este internata in clincia de neurologie. Deocamdata nu are niciun document medical trimis de la Spitalul Sf. Spiridon. Urmeaza ca in urmatoarele zile medicii sa stabileasca ce tratament va urma. Din discutia pe care a avut-o profesorul Popescu (prof. dr. Cristian Popescu, seful Clinicii de Neurologie – n.r.) cu medicii de la Spitalul Sf. Spiridon s-a luat hotararea de a fi internata la Neurologie si nu la Reumatologie, asa cum se stabilise anterior discutiei. Nu avem astazi un punct de vedere al profesorului Popescu in legatura cu pacienta. Probabil dupa ce va fi investigata si vor sosi si documentele medicale vom sti despre ce este vorba”, a declarat ec. Carmen Cumpat, manager la Spitalul de Recuperare din Iasi.

Monica Neamtu a ajuns pe 23 martie la Maternitatea Elena Doamna fiind scoasa in stare critica din sala de operatie, dupa ce fost operata de trei ori, pentru ca medicii nu reuseau sa-i opreasca hemoragia si complicatiile care apareau de la o ora la alta. Tanara in varsta de 19 ani din judetul Botosani va reveni la Spitalul Sf. Spiridon pentru a sasea interventie chirurgicala de restabilire a circuitului digestiv. Anchete efectuate imediat la maternitate au ramas fara niciun rezultat. De asemenea, Colegiul Medicilor din Iasi nu s-a pronuntat in privinta medicului Razvan Socolov, director medical la maternitatea mentionata, asupra caruia planeaza suspiciunea de culpa medicala.

Sursa: bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page