AccidentImportantLocal

ACCIDENT | Noroc de om beat. A suferit zece fracturi la cap într-un accident cu ATV-ul, dar starea lui este favorabilă

plimbare cu ATV-ul s-a terminat dramatic pentru un tânăr de 29 de ani din Nicşeni-Dorobanţi, după ce acesta a intrat violent în gardul unei gospodării.

Accidentul s-a petrecut joi seară pe un drum din comună, când Marian I., aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a încumetat la conducerea vehiculului de teren fără a avea permis de conducere, scrie monitorulbt.ro.

Din cauza vitezei excesive şi a carosabilului acoperit cu pietriş, la un moment dat bărbatul a pierdut controlul ATV-ului şi nu a mai reuşit să evite impactul. Acesta a fost atât de puternic încât gardul de lemn a fost complet distrus, iar Marian I. a intrat aproape imediat în comă de gradul III. La sosirea cadrelor medicale de pe salvare, ca urmare a unui apel la 112 efectuat de sătenii martori la eveniment, tânărul era în stop cardio-respirator.

Stabilizat la Spitalul Judeţean, tânărul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie “Nicolae Oblu” din Iaşi, unde a ajuns noaptea. Vineri dimineaţă, însă, bărbatul a ieşit din comă, fiind conştient şi cu o evoluţie favorabilă, chiar dacă suferise nu mai puţin de 10 fracturi craniene.

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page