ImportantLocalPolitic

LOCAL | Ponta şi Dragnea, în vizită la Botoşani! – FOTO

Victor Ponta şi Liviu Dragnea au venit în vizită la Botoşani, în plină campanie electorală.

Cei doi au fost așteptați de Ovidiu Portariuc, Cosmin Andrei, primarul Iașiului, primari din județul Botoșani și de “fani” PSD.

Sosit la Botoșani, premierul a declarat că este bucuros că a ajuns și la Primăria Municipiului Botoșani.

“Mă bucur să pot să pun și eu piciorul în Primăria Botoșani. Vreau să folosim această întâlnire pentru a vedea în ce stadiu suntem cu proiectele începute, ce este urgent de rezolvat în perioada imediat următoare și cum putem face ca Regiunea Nord-Est să primească mai multă atenție, investiții, pentru a reduce decalajul față de celelalte regiuni”, a declarat Victor Ponta.

 

La întâlnirea din sediul Primăriei, aleșii locali ai județului și-au spus ofurile cu care se confruntă și pentru a vedea în ce măsură pot fi rezolvate.

Liviu Dragnea a declarat că este dezamăgit de colaborarea cu Consiliul Județean Botoșani, deoarece nu a reușit să atragă mai multe proiecte.

“Doar 13 proiecte? Mi se pare inacceptabil. Peste tot în județe sunt zeci de proiecte și nu știm cum să le finanțăm, iar la dumneavoastră este județul cel mai sărac”, a declarat Liviu Dragnea.

ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (190) ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (189) ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (188) ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (187) ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (186) ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (185) ponta - dragnea - dolineaschi - portariuc - primarie (191)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page