Local

LOCAL | Jandarmii vor menține ordinea şi liniştea publică în perioada 16 – 18 mai

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, împreună cu efective de poliţie, poliţie locală şi pompieri, va asigura ordinea şi liniştea publică în perioada 16 – 18 mai a.c., la o serie de manifestări publice cu caracter sportiv , religios sau de altă natură, organizate în judeţul Botoşani.

De vineri până duminică, jandarmii vor fi alături de spectatorii şi sportivele participante la Campionatul Naţional de Volei (fete gimnaziu), care se va desfăşura în sălile de sport ale Şcolilor gimnaziale nr.13 şi 17 din municipiul Botoşani .

Sâmbătă, 17 mai, jandarmii vor lua măsurile necesare pentru ca parada motocicliştilor, care are loc începând cu ora 15.00, pe Pietonalul Unirii, în faţa Muzeului Judeţean de Istorie, să se desfăşoare într-un mod civilizat.

Duminică, un echipaj de jandarmi va fi alături de cetăţenii comunei Tudora, la sfinţirea bisericii ,,Sfânta Treime”, unde este aşteptată prezenţa unui număr mare de credincioşi.

Tot în acest week-end, forţele de ordine îşi vor face simţită prezenţa şi la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilelor comunei Durneşti, unde vor acţiona pentru prevenirea faptelor care ar putea tulbura liniştea locuitorilor.

Crosul Primăverii, care va avea loc duminică, în municipiul Botoşani, precum şi meciurile de fotbal din liga a V-a, disputate în Săveni şi Darabani, vor fi atent monitorizate de jandarmi şi vor fi luate măsurile necesare în vederea prevenirii producerii unor evenimente neplăcute pentru participanţi.

Recomandăm cetăţenilor care vor participa la aceste manifestări să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine, iar în cazul în care este afectată ordinea şi liniştea publică, să apeleze în cel mai scurt timp la forţele de ordine, în mod direct sau prin apel 112, pentru ca acestea să poată interveni în timp oportun, în vederea soluţionării, conform legii, a situaţiilor apărute.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page