EvenimentImportantLocal

EVENIMENT| Descoperire macabră într-o garsonieră din Botoșani! – FOTO

Luni, în jurul orelor 11:00, M. Constantin, un bărbat în vârstă de 52 de ani, a fost găsit decedat în propria locuință, situată pe strada General Gh. Avrămescu, nr. 31.

Acesta locuia singur de 2 ani, soția lui fiind decedată. Nu avea rude în Botoșani, cele mai apropiate fiind din Iași.

Vecinii spun că nu l-au mai văzut de aproximativ două săptămâni și că ultima dată a fost văzut în noaptea de Înviere, la biserică. De obicei, consuma băuturi alcoolice, dar în ultimul timp renunţase la acest viciu.

Cei care locuiau în bloc au sesizat un miros pestilenţial, dar având în vedere că garsoniera avea ușă metalică, nu s-a știut exact de unde provenea, iar cea mai probabilă cauză era subsolul.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Pompieri, care au intrat pe geam şi au descuiat uşa garsonierei de la etajul al treilea, echipaje de la Poliție şi de la Serviciul de Medicină Legală.

Cei de la Medicină Legală vor face necropsia cadavrului pentru a afla cauzele decesului.

medicina legala - barbat decedat (14) medicina legala - barbat decedat (2) medicina legala - barbat decedat (5) medicina legala - barbat decedat (7) medicina legala - barbat decedat (8) medicina legala - barbat decedat (10) medicina legala - barbat decedat (11) medicina legala - barbat decedat (12)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page