CrimeImportantInternational

INTERNATIONAL | Andreea Cristina Zamfir a murit în chinuri, la Florenţa, violată cu un ţăruş! Maniacul care a ucis-o pe româncă îşi spune «Alessandro»

Detalii şocante dezvăluite ieri de medicii legişti şi de poliţie în Italia, legate de moartea româncei Andreea Cristina Zamfir, de 26 de ani. Aceasta a fost ucisă în chinuri, pe 5 mai, lângă oraşul Florenţa, de un maniac sexual, criminal în serie.

O echipă de medici a efectuat miercuri autopsia la Spitalul Careggi din Florenţa, iar raportul a indicat că românca a încetat din viaţă în urma unei hemoragii interne provocate de torturile la care a fost supusă de agresorul în serie, care a violat- o anal cu un ţăruş.

Agonia a fost însă scurtă şi femeia a murit în câteva minute, spun legiştii italieni. Leziunile interne şi hemoragia i-au cauzat un şoc traumatic care a produs decesul.

Autopsia a durat aproape cinci ore, iar rezultatele sale vor fi completate în următoarele zile cu cele ale testelor histologice şi toxicologice. De asemenea, testele ADN făcute ieri au confirmat că este vorba de un agresor în serie.

A acţionat similar în alte trei cazuri

Cel puţin alte trei cazuri similare din 2006 până acum au fost atribuite de poliţişti aceluiaşi atacator, pe baza probelor ADN recoltate de pe banda adezivă cu care erau legate victimele. Presa italiană a dezvăluit ieri că poliţiştii au câteva piste.

Printre acestea, un nume. Agresorul în serie care ar fi ucis-o pe Andreea Zamfir se prezenta drept “Alessandro”, scrie Corriere della Sera.

“Avea o faţă de om de treabă, distins”, le-a spus investigatorilor o doamnă de 65 de ani care locuieşte în zonă. Potrivit mărturiei unei prostituate care l-a întâlnit, “Alessandro” vorbeşte puţin.

Ieri, anchetatorii au mers şi la locuinţele altor doi suspecţi, angajaţi ai Spitalului Careggi, de unde a fost luat scotch-ul cu care românca a fost imobilizată. Până la închiderea ediţiei, poliţia nu a făcut precizări dacă cei doi au fost reţinuţi sau doar audiaţi.

Sursa: www.libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page