AnunturiSport

SPORT | Un fost arbitru român de top s-a împușcat

Pavel Gheba, fost arbitru de Liga I si propus pe lista FIFA la inceputul anilor 2000, s-a sinucis. Gheba era casatorit si are un copil, iar dupa retragere s-a implicat in lupta pentru protejarea Deltei Dunarii.

Pavel Gheba a murit miercuri după-amiază, la vârsta de 49 de ani. El a fost găsit cu o armă de vânătoare lângă el, însă reprezentantul IPJ Tulcea nu a precizat dacă acesta s-a sinucis sau nu, explicând că ancheta este în desfăşurare.

Medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă au ajuns la faţa locului, însă rănile suferite erau, potrivit directorului medical, Dumitru Vâlcu, incompatibile cu viaţa.

Pavel Gheba, unul din puţinii arbitri tulceni din prima ligă a fotbalului românesc şi a fost propus pe lista arbitrilor FIFA.

Pavel Gheba s-a retras in 2006 din arbitraj, in urma problemelor pe care le-a avut la un meci de-al Stelei. N-a validat un gol marcat de Nicolae Dica, a fost acuzat de Gigi Becali ca incearca sa compromita Steaua si a incheiat in instanta disputa cu patronul Stelei.

“L-am dat in judecata pentru ce a spus despre mine. Nu am luat 10.000 de euro de la Copos, sunt numai prostii. Am vazut ca nimeni nu ma apara. Asta nu era fotbal, m-am retras”, spunea atunci Gheba.

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page