CrimeImportantInternational

INTERNATIONAL | ÎNFIORĂTOR! Româncă de 26 de ani, CRUCIFICATĂ în Italia

O româncă în vârstă de 26 de ani a fost găsită, ieri, sub un pod din Ugnano, o localitate din apropiere de Florenţa, Italia.

Tânăra, al cărei nume a fost dat publicităţii de către poliţia italiană – Andreea Cristina Zamfir – a avut parte de o moarte cumplită.

Femeia a fost găsită de un biciclist sub acel pod, într-o zonă despre care se ştie că este frecventată de către prostituate şi consumatorii de droguri. Românca era complet dezbrăcată – potrivit martorilor avea doar pantofii în picioare – şi era legată cu bandă adezivă de o barieră, într-o poziţie ce duce cu gândul la crucificare. Cu braţele larg deschise şi legate de-a lungul barierei, trupul româncei era îngenuncheat pe pământ.

Nu departe de locul unde aceasta a fost descoperită, se află o zonă populată, un mic cartier de vile.

Potrivit Il Messagero, idetitatea femeii a fost stabilită pe baza amprentelor digitale.

Din primele investigaţii ale criminaliştilor s-a constatat că românca a fost victima unei agresiuni, cel mai probabil ea fiind abuzată sexual.

VICTIMA UNUI CRIMINAL ÎN SERIE?

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca tânăra să fie victima unui criminal în serie, în condiţiile în care, în urmă cu un an, o prostituată italiancă a fost găsită în acelaşi loc şi în aceleaşi condiţii, dar încă în viaţă.

Surse din cadrul anchetei au declarat că dovezile arată că femeia a fost legată şi supusă abuzurilor sexuale, apoi abandonată într-o stare gravă, care a dus la decesul acesteia. Afirmaţiile sunt susţinute de numeroasele vânătăi de pe braţe şi de pe spate, care demonstrează că femeia a încercat din răsputeri să se elibereze.

“Deocamdată tot ce putem presupune este faptul că avem de-a face cu un caz al unei prostituate ucise de un client. Investigaţiile noastre vor stabili, de asemenea, dacă este vreo legătură între acest deces şi cazul din urmă cu un an, când o prostituată a fost găsită legatăde către un client, în aceeaşi poziţie. Din fericire, aceasta era în viaţă”, a declarat unul dintre anchetatori.

Sursa: www.libertatea.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page