International

INTERNATIONAL | Vacanță de coșmar. Turişti români, sinistrați în Turcia. Au rămas fără maşini, acte şi bani – VIDEO

Clipe de coşmar pentru zeci de turişti români aflaţi în vacanţă în Turcia. Oamenii au fost aproape de moarte după ce o viitură puternică a lovit insula pe care se află. Românii au rămas fără maşini, bani şi acte.

Românii îşi petreceau vacanţa în Gokceada, Turcia.

“Viitura a venit după câteva ore de ploaie torenţială, pe la ora 3 dimineaţa. Când am deschis uşa hotelului iadul era dezlănţuit, pe stradă nu se mai vedea absolut nimic, maşinile nu mai erau în faţa hotelului, iar în scurt timp s-a orpit şi curentul. Era beznă totală, doar şuvoaiele de apă se auzeau cum curg pe stradă. Maşinile sunt acum cu airbg-urile sărite, au geamurile sparte”, a spus Valentina Pufulescu, jurnalist România TV.

Viitura a luat mai multe maşini. “Erau în jur de 40 de maşini de pe stradă, au luat-o la vale. Fiecare acum îşi caută maşina şi şi-o găseşte pe unde au dus-o apele”, a spus un turist român.

“Nu mai există pic de asflat pe stradă, sunt zeci de utilaje cu care se cară nisip. Maşinile sunt prinse unele de altele, maşina noastră a fost ridicată între alte 2 autoturisme, sunt probabil 100 de maşini avariate. Am văzut cu ochii mei cum erau luate cârduruile de maşini, un coleg nu şi-a găsit-o. Mai multe de jumate din maşinile luate de ape nu vor mai putea pleca de aici”, a mai spus Valentina Pufulescu, aflată şi ea printre românii sinistraţi.

Vezi video aici!

Sursa: www.romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page