Local

LOCAL | Scrisoare deschisa din partea lui Mihai Razvan Ungureanu adresata presedintelui CJ Botosani, Florin Turcanu

Către Președintele Consiliului Județean Botoșani, domnul Florin Turcanu

Stimate domnule Președinte,

Administrați unul dintre cele mai frumoase ținuturi ale României. Botoșani este încă un loc în care trecutul trăiește prin prezent, o zonă în care istoria, tradiția și cultura vremii noastre se împletesc într-un chip atât de prețios! Este chiar mesajul pe care instituția pe care o conduceți îl transmite României și lumii întregi.

Partidul Forța Civică, al cărui Președinte sunt, se alătură eforturilor dumneavoastra dar și demersurilor Campaniei Internaționale “Salvați Casa memorială George Enescu din Mihăileni”, pentru a restitui culturii românești și publicului larg unul dintre edificiile sale reprezentative. Vă adresăm rugămintea și ne afirmăm sprijinul în urgentarea evaluării și achiziționării Casei Memoriale George Enescu din Mihăileni, pentru a confirma triumful dreptății în patria marelui compozitor.

Avem convingerea că imobilul pedepsit cu atâta nedreptate de istorie și de nevoi va deveni, prin forțele noastre unite, un obiectiv important pentru turismul cultural, o piesă de arhitectură reprezentativă pentru satul românesc nordic de secol XIX și, nu în ultimul rând, însemnul respectului și al responsabilității societății noastre față de George Enescu.

Vă mulțumim!

Mihai-Răzvan Ungureanu

Related Articles

4 Comments

  1. Trebuie sa remarcam ca domnul Ungureanu chiar se preocupa de problemele importante ale tarii.Putin politicieni se mai gandesc la cum sa salveze o parte atat de frumoasa si importanta din trecutul Romaniei-Felicitari

  2. Cat fariseism, si-a adus aminte domnul M.R.Ungureanu de Botosani deoarece e in campanie electorala, in rest nu cred ca stie unde se afla judetul nostru.Am auzit si la digisport o gafa de proportii,repetata, la fiecare meci al echipei noastre.Comentatorul ne prezinta ca fiind echipa “bucovineana”

  3. @Catalin, ma indoiesc ca MRU nu stie unde este situat Botosaniul, el fiind iesean si oricum este un gest de laudat ca mai exista oamenii interesati de conservarea unor asemenea monunmente ci nu ca alti politicieni interesati doar de terenul de sub casa…

  4. d-le mare MRU, dar când te indopai cu carne de bovina KOBE de 3000 de euro kiloiu si te parfumai cu cele mai scumpe esente ca o toapa, fumai tigari ,trabucuri cubaneze,americanesti de 1000 lei pachetul.te-ai gandit la tarisoara asta. si acum te dai mare patrihot chiar n-ai nici un pic de rusine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page