ImportantLocal

LOCAL | Bonuri de masa conditionate la Spitalul Judetean! Medicii si asistentii le primesc numai daca se poarta frumos cu bolnavii!

Dupa protestele din sanatatea botosaneana, prin care asistentii si medicii revendicau bonurile de masa restante, sefii de la Consiliul Judetean au precizat ca se vor tine de cuvant si le vor da tichetele angajatilor de la spital. Au pus insa o singura conditie: asistentii si medicii sa se comporte frumos cu pacientii.

“Daca se comporta asa cum ar trebui cu pacientii, noi ne obligam sa le dam bonurile de masa. Am primit reclamatii ca, in unele cazuri, comportamentul nu este corespunzator”, a precizat Florin Turcanu, presedintele Consiliului Judetean.

Liderii sindicali de la spital sustin insa ca bonurile nu au nicio legatura cu comportamentul asistentilor si medicilor.

“Tichetele de masa sunt un drept salarial care trebuie onorat. Comportamentul angajatului face parte dintr-o obligatie profesionala, dar acesta este un alt subiect”, a precizat liderul Sanitas, Octavian Dumitru.

Sefii de la Consiliul Judetean vor organiza si controale pe sectii si vor hotari cine merita sau nu bonurile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page