ImportantStiri

NATIONAL | Tânăr de 19 ani, condamnat la închisoare, după ce a încercat să violeze o bătrână de 85 de ani

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost condamnat ieri de Curtea de Apel Suceava la trei ani de închisoare cu executare, după ce în vara anului trecut a încercat să violeze o bătrână în vârstă de 85 de ani, pe care a atacat-o, după lăsarea întunericului, chiar în casa acesteia.

Victima, Anastasia B., din satul Nisipitu, comuna Ulma, se odihnea în pat, în momentul în care s-a trezit în casă cu un consătean, pe care îl ştia din vedere şi care era sub influenţa băuturilor alcoolice.

Respectivul s-a urcat peste ea şi a încercat să o dezbrace şi să întreţină relaţii sexuale cu bătrâna. Octogenara s-a luptat cu agresorul şi a reuşit să scape de acesta şi să iasă în curte.

A fost ajunsă din urmă de atacator şi lovită cu pumnii în spate, însă bătrâna a început să strige după ajutor, agresorul fugind de la faţa locului. A fost prins câteva ore mai târziu şi încătuşat. Dumitru Morţun, din localitate, a mai comis în 2012 o tentativă de viol, tot asupra unei bătrâne, care însă nu a dorit să depună plângere la poliţie.

Iniţial, Judecătoria Rădăuţi l-a condamnat la doi ani de închisoare pentru tentativă de viol, însă bătrâna din Nisipitu a declarat recurs, iar Curtea de Apel Suceava a majorat pedeapsa la trei ani de executare, sentinţa rămânând definitivă.

foto:arhiva
Sursa: www.monitorulsv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page