EvenimentImportant

EVENIMENT | Biciclist omorât de o mașină condusă de un botoșănean. Ancheta este în desfășurare

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 46 de ani din comuna Săhăteni, după ce a fost lovit de două mașini pe DN 1B, în localitatea Istrița de Jos. Localnicul se ducea, pe bicicletă, către casă, însă nu a mai ajuns la familia care îl aștepta. Bărbatul fusese în vizită la sora sa unde, spun rudele, ar fi consumat ceva alcool. Mai avea câțiva kilometri de străbătut, dar și-a găsit sfârșitul.

După ce a fost depășit de o mașină care circulă pe sensul sau de mers, către Mizil, biciclistul s-ar fi dezechilibrat, a intrat pe contrasens și a fost lovit în plin de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din județul Botoșani. Coli­ziunea a fost atât de puternică, cel mai probabil din cauza vitezei autovehiculului, încât parbrizul s-a făcut praf.

În timp ce bărbatul era trântit la pământ în mijlocul carosabilului, un alt autotu­rism la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani, din comuna Săhăteni, care circula către Ploiești a trecut peste biciclist și l-a zdrobit. Bărbatul circula pe bicicletă fără să poarte vestă reflecto­rizantă, iar bicicleta nu era echipată corespunzător circulației pe timp de noapte, șoferilor fiindu-le imposibil să-l vadă. În plus, porțiunea de drum pe care s-a produs accidentul este neiluminată, deși este localitate și drum națio­nal.

Rudele victimei au fost anunțate de un localnic care tocmai se despărțise de bărbat. Șoferii au fost testați cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Ambii conducători auto sunt cercetați pentru ucidere din culpă, pentru că după măsurători, polițiștii nu au putut reface filmul evenimentului și nu se știe care dintre ei i-a provocat decesul. Doar legiștii pot face lumină în acest caz.

Din cauza accidentului, traficul a fost blocat mai bine de o oră timp în care s-au format cozi de mașini pe aproape un kilometru.

Sursa : opinia de buzau

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page