ImportantStiri

NATIONAL | Primele marturisiri ale criminalului de la coaforul din Tudor Vladimirescu

Ieri a fost externat cel care si-a ucis sotia in coaforul aflat la parterul unui camin studentesc din Tudor Vladimirescu. Imediat dupa externare, a spus si primele cuvinte despre oribila fapta. Recunoaste ca era posedat de gelozie si ca in mintea lui incoltise ideea ca sotia sa are o aventura cu un alt barbat.

Click aici pentru a vedea imagini.

Dupa ce a fost dus la audieri, Vasile Olaru a fost transportat la Spitalul Socola pentru expertiza psihiatrica. Medicii de la Sf. Spiridon au confirmat ca starea barbatului este stabila si ca este in afara oricarui pericol.

“Imi pare rau pentru ce am facut si sunt si acum derutat. Am fost doborat de gelozie. Cel mai rau imi pare de cei trei copii”, a spus Vasile Olaru. Daca se va stabili ca barbatul a avut discernamant, acesta va fi nevoit sa plateasca scump pentru fapta din seara de 28 decembrie 2013. “Pacientul este prezent, se poate comunica limitat cu el, pentru ca este epuizat fizic. Un medic psihiatru si un psiholog se ocupa de el. Au stat astazi (ieri – n.r.) de vorba cu pacientul care a spus ca era de mult timp un conflict in familie. De asemenea, pacientul a precizat ca obisnuia sa consume mult alcool. Deocamdata sta doar in pat si este internat la regim inchis. Comisia de expertiza medico-legala psihiatrica se intruneste in fiecare joi. Cel mai probabil, pacientul va merge in fata comisiei de expertiza pe 6 februarie. Depinde de ce vor spune medicul psihiatru si psihologul si de evolutia starii de sanatate a pacientului”, a declarat dr. Lucian Burlea, manager la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iasi.

Sotia barbatului, Mina Olaru, a fost injunghiata mortal cu un cutit la locul de munca sub ochii clientilor si ai colegelor. Dupa ce si-a vazut nevasta intr-o balta de sange, Vasile Olaru a incercat sa se sinucida cu acelasi cutit. Chiar daca a vrut sa scape de pedeapsa atat de usor, barbatul a fost pus pe picioare de medicii chirurgi.

Sursa: bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page