ImportantLiga 1Sport

SPORT | FC BOTOȘANI face recurs la suspendarea de 6 ETAPE a lui Ciprian Dinu. Iată MOTIVUL invocat

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat că va face recurs în cazul lui Ciprian Dinu, care a primit şase etape de suspendare şi o amendă de 6.000 de lei.

“Vom face recurs în cazul suspendării lui Ciprian Dinu. Şase etape de suspendare considerăm că este o sancţiune drastică. E dreptul nostru să facem recurs şi vom uza de acest drept.

Sperăm că suspendarea va fi redusă la trei-patru etape, mai ales că o decizie similară s-a luat în cazul lui Gardoş, căruia de la zece etape i s-a redus la recurs sancţiunea la patru etape”, a spus Cornel Şfaiţer pentru Mediafax.

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte la meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 2-2, din 19 decembrie 2013, meci transmis în direct pe Dolce Sport.

CLICK AICI PENTRU VIDEO cu imaginile şocante!

În minutul 38 al partidei, Dinu a avut o intervenţie din spate asupra lui Roman. Deşi iniţial arbitrul i-a acordat cartonaş galben, după ce a văzut gravitatea accidentării i-a arătat cartonaşul roşu fundaşului botoşănean.

Dan Roman a fost diagnosticat de medici cu luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţii de fractură maleolă peronieră dreaptă. Jucătorul a fost operat şi va fi indisponibil mai multe luni.

Sursa:dolce-sport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page