Stiri

NATIONAL | TVR pregătește o mutare care îi va ENERVA, cu siguranță, pe absolut toți românii. De ce este nevoită televiziunea publică să apeleze la o asemenea soluție

Directorul general interimar al SRTv, Stelian Tănase, a declarat, miercuri, că a transmis ministrului de Finanţe un proiect privind majorarea taxei TV, propunere pe care o va prezenta şi premierului Victor Ponta în cursul săptămânii viitoare.

Stelian Tănase a participat, miercuri, la o “discuţie de lucru” cu membrii Comisiei pentru cultură din Senat.

“Într-un proiect pe care l-am avansat ministrului de Finanţe este acest lucru (majorarea taxei TV, n. r.) şi sper ca săptămâna viitoare să îi înfăţişez şi primului-ministru. Avem înţelegere ca, după Anul Nou, să avem o discuţie. Avem un material, putem discuta pe o bază serioasă. Mărirea taxei este lucrul la care ne gândim. Este o discuţie complicată şi ea se va purta”, a spus acesta.

Stelian Tănase a menţionat că apar diverse reglementări care, în ultima vreme, sunt “împotriva” instituţiei pe care o conduce.

El a menţionat, în acest sens, decizia Curţii Constituţionale care va avea ca efect, probabil, reducerea cu o treime a încasărilor SRTv pe anul 2014.

Sursa: www.gandul.info

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page