ImportantLiga 1Sport

SPORT | Primul joc de pregătire din acest an pentru FC Botoșani

FC Botoșani a avut astăzi primul joc de pregătire din acest an. Tehnicianul botoşănean Leo Grozavu a vrut să-i vadă în special pe jucătorii veniţi în ultima săptămână pentru a se decide asupra lotului care va merge în cantonamentul de la Felix.

La finalul antrenamentului de astăzi, antrenorul botoşănean a spus că este mult de lucrat pe faza ofensivă dar s-a arătat mulţumit de disponibilitatea la efort a elevilor săi. Pe tot parcursul meciului a jucat și antrenorul secund, Valeriu Bordeanu. Juniorii de la CSS Botoșani au fost folosiți în repriza a doua, aceștia ridicându-se la nivelul colegilor cu experiență.

„În perioada asta, antrenamentele sunt utile mai ales din punct de vedere fizic. Ne-am atins scopul. Avem o săptămână de pregătire fizică şi trecem la etapa a doua. La nivelul jocului avem mult de lucru. Cel puţin pe momentul ofensiv avem probleme dar sunt rezolvabile. Încă nu am stabilit câţi jucători vor merge în cantonament. Vom face o analiză. Probabil vor fi 22 de jucători. Nu pot să fac remarci asupra jucătorilor”, a spus Leo Grozavu.

Related Articles

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page