ImportantLocal

LOCAL | Accident de muncă la o firmă din Botoșani. Bărbat transportat la spital, după ce a căzut de la înălțime

Joi,  în  jurul  orei  20.00, a  avut  loc un eveniment în care a fost implicat  numitul N. Vasile,  cu  vârsta de  58 ani, având meseria de lăcătuş mecanic, angajat al unei firme de achiziţii cereale.

Conform celor comunicate de către angajator, numitul N. Vasile a vrut să mute un cărucior mobil aflat  pe banda transportoare de cereale, împrejurare în care a ameţit şi a căzut de la o înălţime de aproximativ 4 metri.

Accidentatul a fost transportat  la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă  Mavromati  Botoşani,  pentru îngrijiri de specialitate.

Evenimentul, soldat  cu  incapacitate  temporară  de  muncă, va  fi  cercetat de către angajator,  iar  dosarul  de  cercetare  va  fi  înaintat  spre  verificare  şi  avizare Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani, conform prevederilor Legii nr. 319/2006 a  securităţii  şi  sănătăţii  în muncă,  actualizată şi H.G. nr. 1425/2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a  prevederilor Legii nr. 319/2006.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page