ImportantSport

SPORT | Memorial profesor Boris Mintianschi – ediţia a 6-a

Astăzi în sala de sport a Colegiului National A.T Laurian a fost organizat Memorialul “profesor” Boris Mintianschi editia a 6-a..
Cu aceasta ocazie,organizatorul acestei activitati, profesor Elena Alecsa, a facut invitatie tuturor profesorilor de educatie fizica din judet, elevilor de la Colegiul National A.T Laurian, Colegiul National Mihai Eminescu, Liceul Teoretic Grigore Antipa si fostilor elevi de la Colegiul National A.T Laurian.
In sala Colegiului National A.T Laurian,  Boris Mintianschi a fost omagiat incepand cu un moment de reculegere urmat de meciuri de baschet, seniori contra juniori.
“Profesorul Boris Mintianschi a avut o trecere prin viata mult vizibila prin ceea ce a insemnat  ca sportiv de performanta,ca profesor in anii nostri de liceu si mai tarziu ca prieten cu afinitati comune.” Asa si-l aminteste fostul elev Vasile Bordianu, din prima promotie a Scolii Sportive.
Printre profesorii prezenti au luat cuvantul directorii Colegiului National A.T Laurian, prof.dr.Prajinariu Mihaela, Onofrei Ioan si presedintele Consiliului Elevilor din Colegiul National A.T Laurian, Robert Andrici.
Elevii care au incheiat ciclul liceal la Colegiul Narional A.T Laurian au fost premiati cu diplome si materiale sportive.
Printre profesorii care au luat parte la aceasta activitate sunt: inspectorul de specialitate Anisie Ionut, Budai-Ungureanu Dorel si  Ana Tepes, reprezentanti ai D.J.S.T Botosani, Spanu Remus, Bordianu Vasile, Oberofer Tiberiu, Mantaluta Alin,Lozneanu Liliana, Silviu Ghiorghiu, Cristescu Bogdan, Socianu Carmen, Dobrincu Mihai, Sebastian Bradlschi si profesori din Colegiul National A.T Laurian: prof.dr Coca Dorica, Mihai Ioan, Tunea Mihaela.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page