ImportantLocal

LOCAL | Primarul comunei Vlădeni a rămas fără mandat

Voicu Murariu a pierdut și ultima șansă de a–și salva mandatul de primar al comunei Vlădeni, după ce ANI l-a declarat incompatibil iar prefectul a semnat un ordin de încetare a mandatului.

Voicu Murariu a contestat decizia la Curtea de Apel Suceava, magistrații menținând, însă, decizia de incompatibilitate stabilită de inspectorii de integritate, fapt care l-a determinat pe primarul comunei Vlădeni să se adreseze cu recurs instanței superioare. Înalta Curte de Casație și Justiție a respins, de asemenea, recursul înaintat de către primarul comunei Vlădeni, aflat la al cincilea mandat.

Agenția Națională de Integritate constata, în anul 2014, faptul că Voicu Murariu, primarul comunei Vlădeni, era în situație de incompatibilitate din cauza faptului că, pe lângă calitatea de primar al comunei, făcea parte și din Consiliul de Administrație al școlii din localitate.

 

 

Related Articles

One Comment

  1. nu a avut si nici nu o sa mai aiba comuna Vladeni un primar cum este domnul Murariu ,in timpul mandatelor lui s-au facut cele mai multe lucruri pentru comuna Vladeni dar cred ca a devenit incomod pentru unii asa ca au gasit un mijloc sa il elimine ,nu au eliminat un primar au pedepsit o intreaga comuna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page