ImportantLocal

LOCAL | APIA a încheiat campania de preluare a cererilor de plată la miezul nopţii

APIA Botoşani informează fermierii botosaneni ca in Campania de primire a cererilor unice de plata 2016, APIA  Botosani  si-a  folosit  intreaga  capacitate  necesară, logistica  si electronica  pentru a prelua toate cererile  programate. Pentru a veni în sprijinul întârziatilor, centrele APIA Botosani au fost  deschise si sâmbãtã si duminicã, iar în ultima zi, 15 mai a.c. , programul de lucru a fost prelungit pânã la ora 24, adica pana cea fost preluata  ultima  cerere de platã .

Bilantul Campaniei 2016 de primire a cererilor unice de plata arata ca au fost preluate 35.141 de cereri unice de plata pentru o suprafata de 270.576,93, hectare; mentionam ca in 2016 s-au inregistrat un numar de 36.050 cereri pentru o suprafata de 264.916,65 hectare.

Diminuarea numarului de solicitanti se explica prin comasarea suprafetelor de teren aflate in proprietate.

Multumim pe aceasta cale fermierilor botosaneni  care au inteles  importanta acestei Campanii,  in contextul in care, atat  autoritatile  administrative locale cat si cele centrale ne-au acordat tot sprijinul pentru a finaliza cu succes aceasta importanta activitate a noastra.” arată reprezentanţii AIPIA într-un comunicat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page