ImportantLocal

LOCAL | Protest auto pentru asfaltarea unicului drum naţional de pământ din ţară! FOTO!

Locuitorii comunei Manoleasa şi din împrejurimi au anunţat că vor protesta duminică, împotriva lipsei de implicare a autorităţilor privind asfaltarea unicului drum naşional de pământ din ţară.

Începând cu ora 11, pe drumul naţional 24 C între localităţile Iorga şi Miorcani, sunt aşteptaţi în jur de 150 de săteni din zonă, cu tot cu autovehicule, care vor parcurge traseul ignorat de autorităţi ani la rând.

Avem dreptul sa protestam pașnic asa ca așteptăm pe toată lumea ce locuiește in vecinătatea drumului sau are de circulat pe el sa participe. Menționam ca nu avem nici un fel de apartenența politica nu simpatizam nici un partid nu vom scanda împotriva niciunui partid sau instituție a statului. Sloganul protestului este ” Asfaltati DN 24 C ” aceasta fiind si singura revendicare cerută de protestatari. Va mulțumim si va așteptam in număr cat mai mare!” spun protestatarii pe pagina de facebook creată special pentru acest scop Asfaltați DN 24 C.

Tot acolo sunt postate şi fotografiile localnicilor disperaţi de lipsa de implicare a autorităţilor pentru aducerea acestui tronson la starea normală de utilizare.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page