ImportantLocal

POLITIC | Flutur a demisionat, dar este încă preşedinte

Cătălin Flutur este în continuare președintele filialei locale! Asta chiar dacă a demisionat de la conducerea organizației județene a PNL Botoșani,

Deputatul Costel Șoptică, prim-vicepreședinte al organizației județene, a spus astăzi că demisia nu afectează în niciun fel managementul organizației.

“Într-adevar, domnul Flutur şi-a dat demisia. Conform statutului, aceasta se înaintează către Biroul Politic Naţional, care ia act de această demisie şi eventual merge mai departe prin numirea unui preşedinte interimar.

Biroul Politic Naţional nu a luat nicio decizie, în consecinţă domnul Flutur este în continuare preşedintele PNL, filiala Botoşani, chiar din poziţia de demisionar.

Când din cei doi co-preşedinti s-a creat funcţia de preşedinte unic imediat după această decizie a fost o altă decizie a Biroului Politic Naţional în care prim-vicepreşedintele coordonator are inclusiv drept de semnătură asupra tuturor documentelor emise de filiala judeţeană. Nu suntem într-un vid de management în ceea ce priveşte Botoşaniul”, a declarat deputatul Costel Şoptică.

 Biroului Politic Naţional se va întruni din nou luni. Pe ordinea de zi nu este trecută, însă, şi luarea unei decizii pentru Botoşani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page