ImportantLocal

LOCAL | Un botoşănean a ajuns la spital după ce a căzut într-o gură de canal

Ieri,  Iliescu Marius, in vârstă de 28 ani, angajat ca tehnician echipamente de calcul şi reţele la S.C. ICE COMPUTERS S.R.L. Botoşani,  a efectuat o intervenţie la sistemul de supraveghere a unui beneficiar din mun. Botoşani, Aleea George Enescu nr. 5. În jurul orelor 10:00, în timp ce părăsea locaţia clientului şi se deplasa spre maşină, a călcat pe o gură de canal amplasată la ieşirea din perimetrul unităţii.

Gura de canal era acoperită cu un strat de zăpadă, capacul a cedat sub greutatea acestuia, iar lucrătorul a căzut prin gura de canal şi s-a accidentat in zona toracică.

A fost transportat la Serviciul de Urgenţe al Spitalul Judeţean Mavromati pentru îngrijiri de specialitate.

“Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând  ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia, conform prevederilor Legii  nr. 319 din 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată şi H.G. 1425 din 2006 actualizată, pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii securităţii şi sănătăţii în muncă nr. 319/2006.” se arată într-un comunicat al ITM.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page