ImportantLocal

LOCAL | Vezi când se deschide Parcul de Agrement Cornișa

Autorităţile locale au analizat stadiul lucrărilor de la parcul de Agrement Cornişa, în vederea stabilirii unui calendar pentru preluarea obiectivelor care deja au fost finalizate.

Potrivit primarului Cătălin Flutur, lucrările sunt efectuate în proporție de 96% iar recepția se va face etapizat, obiectivele urmând să fie deschis pe măsură ce vor fi preluate.

Sunt finalizate terenurile de sport, amfiteatrul în aer liber, patinoarul și terenurile de joacă.

„Încercăm să găsim cel mai bun draft de contract de predare-primire a obiectivelor care sunt finalizate. Le vom da în folosinţă după ce o să avem o hotărâre de Consiliu Local, care va da toate aceste obiective la DSPSA, după ce o să avem şi regulamentul aprobat, care a fost lansat spre consultare publică şi după ce o să facem şi nişte angajări ca să aibă cine să le exploateze. Suntem în calendarul pe care ni l-am propus”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Au rămas de finalizat reţeaua de canalizare și accesul principal în parc şi în zona bazinelor exterioare. Directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, crede că parcul va fi deschis în vara acestui an.

Obiectivele finalizate vor deveni funcţionale după ce Consiliul Local va emite şi o Hotărâre privind tarifele şi regulamentul de organizare și funcționare a zonei de agrement.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page