ImportantLocal

LOCAL | Soluții pentru aglomerația de la permise

Dacă programările online pentru înmatriculări au mai decongestionat cozile de la ghișee, nu același lucru se poate spune și în cazul exminărilor pentru obținerea permiselor de conducere.  Din cauza lipsei de personal durata de așteptare este mare, așa încât în zilele de marți și joi, când sunt programate testările, aglomerația este vizibilă.

Prefectul Dan Nechifor spune că situația ar fi alta dacă forurile superioare de la București ar fi aprobat suplimentarea numărului de angajați.

” Singura soluție pe care o văd eu la acest moment este examinarea zilnică a celor care solicită examinarea la sală dar va fi în defavoarea organizării examinării pentru traseu. Dacă s-ar fi reușit angajarea pe posturile vacante pe care le avem am fi reușit să facem în același timp și examinările la sală și cele de la traseu. Cred că în momentul când va fi completată structura organizatorică a Serviciului de Permise problema va dispărea, undeva pe la jumătatea anului, mă refer la durata de organizare a unui concurs pe o funcție. Dacă ar fi ocupate posturile nu ar fi probleme să se facă examinarea zilnică,” a spus prefectul Dan Nechifor.

Până la completarea celor 3 posturi, prefectul va avea o întâlnire și cu reprezentanții școlilor de șoferi pentru a vedea cum ar putea fi redusă aglomerație din zilele de examinare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page