Retete

RETETA | Musaca de ciuperci

Ingrediente:

8 cartofi
200 g ciuperci gălbiori
300 g ciuperci champignon
5-6 linguri suc de roşii
3 căţei usturoi
sare
piper
3-4 linguri ulei
100 g caşcaval

Mod de preparare:

Speli cartof i şi-i fierbi în coajă în apă cu sare. Îi laşi la răcit, îi descojeşti şi-i tai felii. Toci ciupercile şi le căleşti în ulei cu căţeii de usturoi pisaţi, sucul de roşii, sare şi piper, după gust. Ungi o tavă cu ulei, aşezi un strat de cartofi , ciupercile călite şi din nou cartofi . Razi caşcavalul şi dai tava la cuptor până se rumeneşte caşcavalul.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page