Retete

RETETA | Dovlecei cu cartofi și roșii la cuptor

Ingrediente:

  • 1-2 dovlecei mici
  • 2 roșii
  • 2 cartofi
  • 250 g parmezan ras
  • oregano, pudră de ceapă, pudră de usturoi, busuioc – după gust
  • sare ș piper după gust
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

Taie toate legumele rondele Pune cartofii la fiert 5 minute (deoarece se gătesc la cuptor mai greu decât dovleceii și roșiile).

Aranjează rondelele într-o tavă, alternându-le (sau ca în poze) ca să arate cât mai atrăgător.

shutterstock_333510149

Stropește-le cu ulei de măsline, presară condimentele pe deasupra și acoperă-le cu parmezan din belșug. Dă tava la cuptor 20 de minute sau până când se face cartoful.

shutterstock_33351010

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page