Infractional

INFRACTIONAL | Autoturismul unui botoșănean, depistat cu numerele de înmatriculare expirate

În urma unor misiuni specifice desfăşurate de poliţiştii de frontieră ieseni in zona de competenta, doi cetăţeni români sunt cercetaţi pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

* În data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, la intrarea în localitatea de frontieră Bivolari, un autoturism marca Fiat Punto, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare provizorii, condus de cetăţeanul român Vasilică U., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.
În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din data de 01.07.2014, iar bărbatul nu a obţinut niciodată dreptul de a conduce.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără număr de înmatriculare sau de înregistrare şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

* În data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit pentru control, în localitatea de frontieră Baranca, un autoturism marca Alfa Romeo, ce avea aplicate plăcuţe de înmatriculare provizorii, condus de cetăţeanul român Dan B., în vârstă de 20 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.
În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din data de 25.12.2015.
Poliţiştii de frontieră fac cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page