ImportantLocal

LOCAL | Vezi programul September Fest!

September Fest va avea loc în acest an în Centrul Istoric al municipiului Botoşani Festivalul în perioada  9 – 11 septembrie.

În prima zi pe scenă vor urca Ansamblul şi fanfara Stejărelul, Ansamblul Ciprian Porumbescu din Suceava şi Ligia & Band.

A doua zi pe scenă vor evolua trupe şi artişti locali, Filarmonica de Stat Botoșani, Daggu Project, Emil Lassaria & Caitlyn. Pe 11 august spectacolele susţinute de trupele şi artiştii locali şi de Filamronica de stat vor fi continuate de un artist naţional deocamdată necunoscut şi de Matteo.

Spectacolele vor începe zilnic la ora 18.00 şi se vor încheia la ora 23.00.

Program:

Vineri, 9 septembrie 2016 : 

Stejărelul – dansuri populare
Stejărelul – fanfară
Ansamblul Ciprian Porumbescu din Suceava – muzică și dansuri
Ligia & Band

Sâmbătă, 10 septembrie 2016

Trupe și artiști locali
Filarmonica de Stat Botoșani
Daggu Project
Emil Lassaria & Caityln

Duminică, 11 septembrie 2016

Trupe și artiști locali
Filarmonica de Stat
Artist național (nu se cunoaște la acest moment artistul)
Matteo

 

Related Articles

4 Comments

  1. Felicitari si tot respectul pt GAZETA ||| Se pare ca puteti trai si supravietui si fara intrigi si minciuni asa cum practica de pilda BOTOSANEANUL sau ceilalti care doar copiaza de la ei alte stiri!!!
    Vreau sa subliniez in primul rand ca atat BOTOSANEANUL CAT SI COMISARUL, MONITORUL si ceilalti – NU AU PUBLICAT NICI UN COMENTARIU

  2. Se pare ca toate celelalte ziare botosanene sunt manipulate si dirijate de interesisti fie ei pe culori politice sau pe probleme legate de supravietuire! RUSINE!!! Oare cine le mai citeste balivernele???

  3. Super program si felicitari pentru pozitia obiectiva fata de organizatori. GazetaBT este un ziar onest! BRAVO BAIETI !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page