ImportantLocal

LOCAL | Duminică începe a 16-a misiune americană la Botoșani!

Medical Missions revine duminică la Botoşani pentru a şaisprezecea oară pentru a colabora cu specialiştii români în consultaţii şi intervenţii chirurgicale gratuite.

În cadrul vizitei programate pentru perioada 28 august – 1 septembrie, specialiştii de peste ocean vor face controale medicale şi intervenţii chirurgicale ORL, plastice, laparoscopice şi ortopedice, atât copiilor, dar şi adulţilor care au nevoie de aceste servicii medicale.

Din echipa Medical Mission vor face parte 4 medici, dintre care doi chirurgi , un rezident ortoped, un doctor specializat pe urgente (ER Doctor). În total vor fi 32 de voluntari.

Până acum s-au înscris 26 de persoane, însă cei care doresc consultații se pot prezenta direct la spital și în zilele care medicii sunt  la botoșani.

Botoșănenii care doresc să se programeze pentru a fi văzuți de specialiști din America o pot face de luni până vineri, între orele 08.00-18.00, la numărul de telefon 0231.582.290 interior 128.
Medical Mission desfășoară misiuni umanitare în 12 țări ale lumii, iar în România au ales să ajute doar locuitorii din județul Botoșani, unde vin pentru al 16-lea an consecutiv.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page