ImportantLocal

LOCAL | Tabără Națională MILITARĂ de ”AIRSOFT” la Agafton

Vineri, la Agafton, începe prima ediție a Taberei Naționale MILITARE de ”AIRSOFT”.

Aceasta se va desfășura în perioada 12-18 august și este organizată de Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județean pentru Tineret și Sport Botoșani.

Tabara tematica de airsoft Agafton este destinata tinerilor de ambe sexe care au implinit varsta de 15 ani si care nu au depasit varsta de 25 de ani la data inscrierii si care vor sa intre in contact cu acest minunat sport.
Formatul taberei este unul militar, participantii vor fi impartiti in grupe dimensionate intre 10 si 18 persoane fiecare dintre ele coordonate de cate un instructor, acestia fiind in directa subordonare a comandantului companiei-tabara.
Tinerii vor participa la module de pregatire teoretica, fizica si practica cu privire la jocul sportiv de airsoft, echipamente, replici ale armelor, tactici de joc, notiuni de prim-ajutor, orientare in teren necunoscut pe timp de zi si timp de noapte, campare in natura contra cronometru, echilibru si parcurgere distante pe tiroliana, tragere la tir cu replici de arme utilizate in joc iar in final toti absolventii taberei militare de airsoft vor participa alaturi de veteranii clubului partener la misiunile unui joc de airsoft in padurea in care este amplasata tabara „Codrii de Arama”din Agafton, Botosani.
Pe lângă pregătirea militară, tinerilor le sunt oferite cazare, masă, materiale, drumeții. Excursii, foc de tabără și alte surprize.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page