ImportantLocal

LOCAL | Elevi premiaţi la Concursul Interdisciplinar  INFOEDUCAȚIE

Concursul interdisciplinar InfoEducaţie – etapa națională s-a desfășurat în perioada 1-7 august 2016 în tabăra Galaciuc, județul Vrancea.  Județul Botoșani a fost reprezentat în acest concurs de 3 echipe.

Echipa formată din elevii Pricope Ștefan – Cristian și Rohozneanu George – Constantin de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani a obținut Premiul III acordat de MENCS la secțiunea WEB. Rezultate remarcabile au obținut și celelalte 2 echipe:

  • Echipa de la Colegiul Național ”A.T.Laurian” Botoșani, formată din elevii Ungureanu Mihnea și Gaidur Ioan, s-a clasat pe poziția a 8-a – secțiunea WEB.
  • Echipa de la Liceul Pedagogic ”Nicolae Iorga” Botoșani, formată din elevii Bădiță George și Avasilcăi Alexandru, s-a clasat pe poziția a 25-a – secțiunea Soft utilitar.

Concursul InfoEducaţie este o competiţie națională în cadrul căreia concurează elevi/echipe  de elevi din clasele IX-XII și cuprinde următoarele secțiuni: a) Software cu caracter educațional; b) Software utilitar/Mobile; c) Web; d) Roboți; e) Multimedia. Site-ul oficial al concursul InfoEducaţie este www.infoeducatie.ro .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page