ImportantLocal

LOCAL | Flutur vrea subcomisie de dialog social la Primărie

Primarul Cătălin Flutur intenţionează să înfiinţeze, la nivelul administraţiei lcoale, o subcomisie de dialog social, care să preia cu prioritate problemele cetăţenilor .

Edilul spune că a purtat discuţii cu reprezentanţii mai multor fundaţii şi asociaţii şi se doreşte ca aceste discuţii să fie periodice, sub o formă instituţionalizată.

Pe lângă Prefectură există Comisia de dialog social care are o componenţă stabilită de lege iar acolo toate lumea îşi pune păsurile şi se găsesc rezolvări. Am găsit varianta, tot din lege, să institui pe lângă Primăria Botoşani o subcomisie de dialog social, am făcut o adresă către Prefectură să mă susţină în acest demers pentru că cei care îmi dau limitele atribuţiilor în această discuţie sunt doar cei din Comisia de dialog social şi sper ca începând de luna viitoare să instituim o subcomisie la nivel de Primărie pentru a putea să primim mai direct informaţiile de la structurile asociative, în afară de cei care vin în mod personal şi îşi spun problemele prin petiţii sau care vin în audienţe”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page