ImportantLocal

LOCAL | Primarul Flutur: toleranţă zero privind cerşetorii

Primarul municipiului Botoşani a anunţat astăzi că va lansa o dezbatere și va adopta un set de măsuri prin care să fie combătută cerşetoria de pe plan local.

Chiar dacă legea nu ne ajută în mod deosebit, cred că printr-o informare corectă a cetățenilor, prin utilizarea mijloacelor legale pe care le avem acum la dispoziție să diminuăm acest fenomen care capătă amploare. Iar din punctul meu de vedere va fi toleranță zero” a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoșani.

Primarul a spus că a cerut Poliţiei Locale şi colegilor din oficiul juridic să identifice cadrul legal care să permită inişierea unor demersuri în vederea unei modificări legislative.

”Acum îi vezi, știi ce fac, dar nu le poți confisca banii. A doua zi sunt în același loc. Oricând și oricare dintre noi, dintre cetățenii municipiului Botoșani putem să facem milostenie și este absolut binevenită dar diferența între milostenie și cerșetorie, între cei care își sporesc veniturile sau sunt trimiși la cerșit este foarte mare” a adăugat Flutur.

Campania Primăriei are ca scop sensibilizarea și informarea populației cu privire la acest flagel.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page