ImportantLocal

LOCAL | Zeci de cadre didactice au renunţat la concursul de titularizare

58 de absenţi au fost înregistraţi la proba scrisă a examenului d e titularizare care a avut loc miercuri, la Botoşani. Alţi 65 de candidaţi părăsit sala de examen, invocând motive personale, după ce au văzut subiectele. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean nu au fost înregistrate incidente la acest concurs.

Iniţial au fost validaşi să susțină această probă 526 de candidaţi, vcare au fost repartizaţi pe două centre de examen, respectiv la Colegiul Național “Mihai Eminescu” și la Liceul cu Program Sportiv.

Primele rezultatele se vor afișa în data de 27 iulie, după care cei nemulțumiți de rezultate pot depune contestații, notele finale urmând a fi afișate în data de 3 august. Candidaţii care vor obţine la concursul naţional unic minim 7.00 se pot titulariza în ordinea descrescătoare a mediilor pe posturi/catedre vacante, în limita numărului de posturi/catedre titularizabile, din lista afişată pentru concurs. Pentru a putea fi repartizaţi pe un post pentru suplinire, candidaţii trebuie să obţină minimum media 5.00 la concursul de titularizare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page