ImportantLocal

LOCAL | Admitere la liceu cu nota 2! Vezi ce locuri au rămas neocupate în liceele din Botoşani!

Zeci de locuri au rămas, încă, neocupate în liceele din judeţul Botoşani, în urma repartizării computerizate a absolvenţilor de gimnaziu care au susținut Evaluarea Națională.

După prima etapă computerizată au rămas neocupate locuri în special la liceele tehnologice.

Cea mai mare medie de admitere din acest an este 10.00 şi a fost obţinută de Ioana Maria Anton, Iasmina Maria Iurea şi Geanina Petronela Pintilei, care au fost admise la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, dar şi de Roxana Ioana Bădilă, admisă la Colegiul Laurian. Ultimul admis la liceu este un elev de la Liceul “Anastasie Başotă” Pomârla, care a obţinut media de admitere 2.46.

La Botoșani, dintre cei 4.289 de absolvenți de clasa a VIII-a, s-au înscris la Evaluarea Națională 3.982. Din cauză că nu au trecut suficiente opţiuni în fişa de înscriere, 18 elevi nu au fost repartizaţi.

Vezi AICI rezultatele admiterii computerizate în județul Botoșani!

Elevii care nu au prins un loc la liceu în prima etapă a ADMITERII computerizate pot participa la a doua etapă de admitere computerizată la liceu. Puteţi vizualiza pe site-ul admitere.edu.ro lista liceelor care mai au locuri libere, pe fiecare judeţ în parte. Consultă aici lista locurile rămase neocupate la licee, pe fiecare judeţ în parte

ADMITERE LICEU 2016 – etapa a doua: Dosarele la licee se depun pe 21 iulie.

20 iulie 2016 – Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial a listelor cu absolvenţii repartizaţi proveniţi din şcolile respective şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământul liceal de stat din judeţ/municipiul Bucureşti

21 iulie 2016 – Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi

Etapa a doua a repartizării începe încă de astăzi, rezultatele urmând să fie publicate pe 28 iulie.

A treia repartizare computerizată va avea loc pe 1 și 2 septembrie.


Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page