ImportantLocal

LOCAL | Romulus Eram este consilerul primarului Cătălin Flutur

Fostul viceprimar Romulus Eram a fost numit consilier al primarului Cătălin Flutur. El a mai lucrat în Executivul Primăriei, fiind viceprimar și pe vremea fostului primar Ioan Cojocaru.

Romulus Eram a renunțat la locul de muncă de la Nord-Proiect, chiar dacă la Primărie va avea un salariu mult mai mic iar contractul va fi doar pentru 4 ani.

“Am avut bucuria mare de a fi contactat de domnul primar Cătălin Flutur și de a mi se propune funcția de consilier în aparatul primarului. După o discuție și o analiză, am ajuns la concluzia că pot să mă înscriu pe oferta făcută de domnul primar și am acceptat să fie consilierul dumnealui pe perioada mandatului său. Îl cunosc foarte bine pe domnul Flutur și poate într-un final vom avea și noi niște rezultate care să mulțumească lumea și să aprecieze administrația și Primăria municipiului Botoșani. Am fost în faza de a clădi această administrație locală, am lucrat cu doi primari. Eu trebuie să am informații pe tot ce înseamnă servicii funcționale din Primărie și să devin un factor lucrativ cu cei doi viceprimari”, a declarat Romulus Eram.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page