ImportantLocal

LOCAL | 202 de misiuni pentru pompierii botoşăneni, în ultima săptămână

Săptămâna trecută, botoşănenii au solicitat ajutorul forţelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani de 202 ori, ceea ce înseamnă, în medie, 28 de intervenţii pe zi.

Este vorba de nouă incendii, 23 alte intervenţii (deblocare uşi, transport apă, transport  persoane, exerciţii), trei intervenţii pentru înlăturarea pericolului de incendiu în cazul a trei accidente rutiere, 34 de activităţi de recunoaştere în teren şi acţiuni de educare preventivă în domeniul situaţiilor de urgenţă la lăcaşe de cult, unităţi de învăţământ şi operatori economici, şase misiuni de asigurare a măsurilor p.s.i. pe timpul desfăşurării unor acţiuni de protest sau evenimente cu public numeros, o misiune de asanare a teritoriului de muniţia rămasă neexplodată şi 126 intervenţii pentru acordarea primului ajutor medical.

Pe timpul intervenţiilor au fost salvate/asistate 128 persoane şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de cca. 600.000 lei. În urma incendiilor s-au produs pagube în valoare de aproximativ 1.500 lei.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page