Local

LOCAL | Infrastructura rutieră judeţeană, o prioritate pentru Consiliul Judeţean. FOTO!

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoșani, Costică MACALEȚI,  a efectuat în data de 14.07.2016, o vizită de lucru în județ, alături de Dorin BIRTA – vicepreședinte al Consiliului Județean și de Sorin CLIM – director al Direcției Județene de Drumuri și Poduri.

Scopul deplasării a fost verificarea lucrărilor de reabilitare efectuate la drumul Flămânzi-Prăjeni-Iaşi și stadiul în care se află această rută care face legătura dintre Botoșani și Iași.

S-a constatat că drumul județean DJ 282 B este reabilitat pe o porţiune de 12 km prin lucrări de plombare iar pentru segmentul rămas de 3 km, la limita de județ, urmează să se identifice soluții .

“Infrastructura rutieră a județului constituie prioritatea nr. 1 pentru conducerea Consiliului Județean. Consider că dezvoltarea căilor de circulație contribuie în mod direct la dezvoltarea economică a județului, facilitând transportul de persoane și bunuri și contribuind la creșterea accesibilității județului nostru pentru potențiali investitori”, a declarat președintele Consiliului Județean Botoșani.

drumuri 2 Drumuri

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page