ImportantLocal

LOCAL | 50 de noi poliţişti au depus, astăzi, jurământul. FOTO!

51 de poliţişti angajaţi din sursă externă au depus, astăzi, jurământul de credinţă pentru profesarea meseriei pe care o practică începând din această săptămână. Ceremonia a avut loc în prezenţa Inspectorului Șef adjunct al IPJ Botoșani, Viorel Șerbănoiu, dar şi a prim procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

“Este o zi foarte importantă pentru cei 50 de noi agenţi de poliţie care au intrat în colectivul IPJ Botoşani, zi care va fi urmată de o etapă de profesionalizare continuă. Începând cu data de 25 iulie, aceştia vor parcurge cursurile de iniţiere în carieră, după care timp de 6 luni se vor afla sub tutela profesională a unui alt poliţist. “a declarat cms. Daniela Ghiorghiescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Agenţii recent încadraţi au fost repartizaţi la posturile din mediul rural, în funcţie de opţiunile pe care le+au avut la înscriere.

IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (17) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (16) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (15) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (14) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (13) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (12) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (11) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (10) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (9) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (8) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (7) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (6) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (5) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (4) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (3) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (2) IPJ-agenti-jurmant-investire-serbanoiu (1)

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page