Retete

RETETA | Pui la tavă cu roșii cherry

Ingrediente:

  • 1 piept de pui, dezosat si depielitat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150g de rosii cherry
  • 1 crenguta rozmarin
  • 4 linguri sos pesto
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie pieptul de pui in patru bucati egale. Asezoneaza-l cu sare si piper dupa preferinte si stopeste-l cu uleiul de masline.

Adauga puiul intr-o tava incapatoare si coace-l la foc mediu timp de 10 minute. Adauga apoi rozmarinul tocat si rosiile cherry intregi sau jumatati. Continua sa coci puiul pana cand este bine patruns.

Cand este gata, scoate-l din cuptor si adauga cate o lingura de sos pesto peste fiecare bucata de pui.

Serveste puiul la tava cu rosii cherry alaturi de o salata de sezon.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page