Retete
RETETA | Pui la tavă cu roșii cherry
Ingrediente:
- 1 piept de pui, dezosat si depielitat
- 1 lingura ulei de masline
- 150g de rosii cherry
- 1 crenguta rozmarin
- 4 linguri sos pesto
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie pieptul de pui in patru bucati egale. Asezoneaza-l cu sare si piper dupa preferinte si stopeste-l cu uleiul de masline.
Adauga puiul intr-o tava incapatoare si coace-l la foc mediu timp de 10 minute. Adauga apoi rozmarinul tocat si rosiile cherry intregi sau jumatati. Continua sa coci puiul pana cand este bine patruns.
Cand este gata, scoate-l din cuptor si adauga cate o lingura de sos pesto peste fiecare bucata de pui.
Serveste puiul la tava cu rosii cherry alaturi de o salata de sezon.
Sursa: retete.acasa.ro