ImportantInternationalSport

SPORT | PĂZEA! Legia vine la Botoșani în formă de zile mari. Victorie clară în prima etapă

Echipa Legia Varşovia, adversara formaţiei FC Botoşani în turul doi preliminar al Ligii Europa, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-1 (1-1), formaţia Slask Wroclaw, în prima etapă a campionatului polonez, informează site-ul oficial al grupării din Varşovia.

Atacantul Andrei Ciolacu nu a fost convocat pentru acest meci la Slask Wroclaw, în timp ce fostul dinamovist Kamil Bilinski a intrat pe teren în minutul 62, în locul fostului mijlocaş rapidist Marcel Gecov.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Furman ’33, Jodlowiec ’53 şi Nikolici ’71, ’90, în timp ce pentru gazde a înscris Flavio Paixao, în minutul 28.

Antrenorul echipei Legia Varşovia, Henning Berg, a folosit următoarea formulă de echipă: Kuciak – Bereszynski, Rzezniczak, Pazdan, Brzyski – Zyro (Guilherme ’79), Furman, Jodlowiec, Maslowski (Kucharczyk ’46) – Nikolici, Prijovici.

Partida FC Botoşani – Legia Varşovia, din manşa secundă a turul doi preliminar al Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20.00. În tur, FC Botoşani a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Sursa: www.prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page