ImportantLocal

LOCAL | Termene noi de înscriere la concurs pentru inspectorii școlari

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Botoșani anunță că perioada de depunere a dosarelor pentru concursul de ocupare a funcţiilor vacante de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar şi de inspector şcolar pentru învăţământul primar se prelungește până la data de 15 mai 2015.

Schimbarea este datorată modificării metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, operată chiar astăzi.

Concret, s-a modificat art. 3, alin. (2) al OMECTS 5558/2011 care va avea următorul cuprins:

Pentru funcţia de inspector şcolar pentru învăţământul preşcolar, respectiv pentru cea de inspector şcolar pentru învăţământul primar, candidatul trebuie să fie absolvent cu diplomă de licenţă cel puţin al ciclului I de studii universitare, să fie încadrat sau să fi fost încadrat pe un post de educatoare/învăţător/institutor/profesor pentru învăţământ preşcolar/profesor pentru învăţământ primar, să îndeplinească condiţiile prevăzute la alin. (1) lit. b) – f) şi condiţiile necesare pentru ocuparea funcţiei didactice de profesor pentru învăţământ preşcolar, respectiv profesor pentru învăţământ primar, în conformitate cu prevederile art. 248 alin. (1) lit. d) respectiv art. 248 alin. (1) lit. e) din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011 cu modificările şi completările ulterioare”.

Dosarele se vor depune la sediul ISJ Botoşani, str. Nicolae Iorga nr. 28, Botoşani, între orele 9.00 – 16.00.

Vezi Lista candidatilor la concursul de inspectori scolari

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page