Retete

RETETA | Piept de porc cu cartofi noi la cuptor

Ingrediente:

  • 1 bucata nu prea grasa de piept de porc
  • 1 legatura ceapa + usturoi verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • boia, cimbru, usturoi, sare, piper
  • 4 cartofi noi mai mari
Mod de preparare:

Bucataras senzationalPieptul de porc se taie felii cam de 15 mm grosime si se condimenteaza bine. Cartofii noi curatati se taie felii nu prea subtiri si se pun intr-un vas de sticla termorezistenta impreuna cu ceapa si usturoiul verde tocate.

Se adauga boia, ulei, condimente, sare, piper, verdeata. Puneti deasupra feliile de carne si dati tava la cuptor pentru o ora.Pofta buna.

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page