Diverse

DIVERSE | Cele mai bune remedii care combat durerile de picioare

Fie că te dor tălpile din cauza încălțămintei sau ai circulația periferică deficitară ori suferi de anumite afecțiuni articulare precum artrită sau diabet, există câteva remedii care ușurează acest simptom neplăcut.1. Folosește uleiuri esențiale: într-un recipient mai mare adaugă apă caldă și câteva picături de ulei esențial de mentă, de eucalipt și rozmarin. Ține-ți picioarele în compoziția rezultată cel puțin 10 minute.

2. În cazul în care nu ai uleiuri esențiale acasă, prepară un ceai tare de mentă, după care adaugă-l într-un litru de apă caldă. Ține picioarele în acest amestec pentru a le relaxa.

3. Dacă ai probleme cu circulația sangvină, prepară o soluție din 4-5 picături de ulei esențial de cuișoare și 3 linguri de ulei de susan. Masează-ți picioarele cu acest amestec. În scurt timp vei observa rezultate pozitive.

Poți încerca și următorul amestec: 3 picături de ulei esențial de lavandă se combină cu 1 picătură de ulei de mușețel, 1 picătură de ulei de geranium și 2 lingurițe de ulei de măsline.

4. Pentru relaxarea picioarelor și stimularea circulației sangvine, poți încerca următorul truc simplu. Într-un vas mai mare adaugă apă caldă, iar într-altul apă rece. Ține picioarele în apa caldă 5 minute, după care mută-le în cea rece.

Acest procedeu dilată și constrică în același timp vasele de sânge de la nivelul picioarelor. Astfel, le vei simți mult mai ușoare, iar durerea de la nivelul lor se va reduce în mod considerabil.

 Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page