Infractional

INFRACTIONAL | Răzbunare mafiotă în Suceava. Cinci tineri au bătut mai multe persoane şi au provocat distrugeri la un bar

Patru persoane au fost rănite şi un bar a fost distrus în localitarea Măriţei din judeţul Suceava. S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni. Patronul localului distrus depusese o plângere împotriva şefului unei bande, iar acesta din urmă primise o condamnare de cinci ani. Prietenii lui au mers în bar să-l răzbune.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.20, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti au fost sesizaţi despre faptul că la un bar din centru localitaţii Măriţei este un scandal. Din primele verificări s-a stabilit că, în jurul orei 23.50, cinci tineri din Dărmăneşti au dat buzna în localul plin de oameni şi i-au luat la bătaie pe patron şi pe fiul acestuia, dar şi pe alţi doi clienţi care au intervenit pentru aplanarea conflictului, apoi au provocat distrugeri în bar. Ulterior, cei cinci tineri au ieşit din bar şi au distrus trei maşini parcate în apropiere. În urma scandalului, patru persoane au fost rănite.

Agresorii au fost identificaţi ca fiind cinci tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani, toţi din comuna Dărmăneşti. Poliţiştii au întocmit dosar penal, iar cei cinci bărbaţi vor fi cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovirea sau alte violenţe şi distrugere.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în urmă cu cinci ani, patronul barului distrus a făcut o reclamaţie pe numele a doi interlopi, iar acum aceştia au primit pedepse cu executare. Prietenii lor au vrut să se răzbune.

Sursa: romaniatv.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page