ImportantLiga 1Sport

SPORT | Gaz Metan-FC Botosani: 1-1. Gol superb inscris de Hadnagy.VIDEO

 

Gaz Metan Mediaș și FC Botoșani au remizat în prima partidă a zilei din Liga I. 1-1 a fost scorul în Ardeal, iar golurile au fost marcate de Curtean, respectiv Hadnagy. Remiza nu o ajută nici pe Botoșani să se apropie de locurile de cupe europene, dar nici gazdele nu se îndepărtează deocamdată de zona „minată”.

FC Botoșani pornea ca favorită în meciul de la Mediaș, în primul rând prin prisma locului din clasament. Lucrurile nu au stat, însă, la fel și pe teren, unde medieșenii lui Matei, chiar dacă nu au dominat ostilitățile în prima repriză și nu și-au creat foarte multe ocazii de gol, au reușit să deschidă scorul.

Moldovenii au trecut pe lângă gol prin Russel, iar apoi au cerut penalty la un henț în careu al gazdelor, dar Istvan Kovacs nu s-a lăsat impresionat de protestele jucătorilor lui Leo Grozavu. Apoi a venit și golul, dar la cealaltă poartă, în minutul 33, din gheata lui Alex Curtean (VIDEO), a cărui revenire a fost cu noroc.

Partea a doua a meciului a fost mai puțin presărată cu faze importante de poartă, dar botoșănenii au fost mai insistenți în jumătatea gazdelor. Eforturile lor au fost răsplătite în minutul 73, când Hadnagy (VIDEO) a reușit o execuție foarte frumoasă în urma unei lovituri libere executate pe jos de nou intratul Bekoe și a adus un punct în anumite momente nesperat formației moldovene.

Sursa: looktv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page